keskiviikko 30. tammikuuta 2013

YAUZAAAAA

Nyt kyllä höllii. Sain ajokortin! Tai tarkemmin ottaen ajoluvan, kortti tulee postissa myöhemmin.

Jotta tämä ei kuulostaisi niin ruusuilla tanssimiselta, haluan kertoa tarinan.

Miten viivästyttää ajokortin saamista syntymäpäivästä yli puoli vuotta.

Olipa kerran tyttö nimeltään Mari. Hän oli täyttämässä kesäkuussa 18 vuotta ja suunnitteli isänsä kanssa opetuslupien hankkimista. Harmikseen tyttö joutui kuitenkin toteamaan, että autokoulu alotettaisiin vasta, kun isä valmistuisi jatko-opinnoistaan.
Toukokuun 28. pidettiin ensimmäinen teoriatunti, haaveina inssi elokuussa!
Mari biletti kesän ja teoriatunnit ja ajokerrat olivat harvakseltaan. Elokuun 11. jalkapallopelissä tapahtui pieni vamma: Marin polven eturistiside hajosi.

Jonkin aikaa kepeillään kipiteltyään, ajo pystyi taas alkamaan. Tietenkin heti opettajan 10 päivän Englannin reissun jälkeen. Tällöin haaveena: inssi syyslomalla!

Niimpä tuli ja meni syksyä: Mari erosi poikaystävänsä kanssa, oli kirjoitukset ja polvi leikattiin lokakuun alussa.

"Inssi ennen joulua, aivan pakko."

No jaa, Marin biletys loka-marras-joulukuun aikana sekä Marin äiti joutui loskaliirtoon ja ajoi auton ulos tieltä --> auto lunastukseen ja eikun uutta etsimään.

Niin.. Millä autolla inssiin ennen joulua?

Ja niin löytyi uusi kiva Toyotamme 3 viikkoa onnettomuudesta! Hip Hei! Mari pääsi taas ajelemaan.. Tietenkin heti uusien polkimien asentamisen ja katsastamisen jälkeen.

Koitti joulun pyhät ja viimenkin teoriakoe 28.12. Mari oli INNOISSAAN!! Vihdoinkin!!!

No mutta, katsastuskonttori oli halunnut tehdä asian vaikeaksi ja oli avuliaasti kirjoittanut (toukokuussa) opettajan nimen paperiin mihin piti laittaa oppilaan tiedot. No, ilman allekirjoitusta uudessa paperissa ei ollut asiaa teoriakokeeseen(Marin kaveri vei tämän teoriakokeeseen) ja niimpä uusi teoriakoe varattiinkin sitten muutaman päivän päähän.

31.12.2012, teoriakoe läpi. Yauzaa!

Inssi nro. 1. Hommahan kusi. Ja hienostihan se tapahtui 15.1.... 19. Nimittäin muuttui ajokorttilait ynnä muut. Mari pääsi kolmivaiheiseen autokouluun!! Inssiäkään ei saanut varattua, sillä kaikki päivät olivat täynnä...

Inssi nro 2. Mari herää aamulla kipeänä -vaihteeksi-.. No, pääsimpä silti kirkkaasti läpi ja homma luisti kuin rasvattu!!

True story bro.

Mitä tästä opimme. Ajokortin saaminen ei ole aina niin helppoa. Opimme myös: HOIDA NE HOMMAT AJOISSA ÄLÄKÄ LUSMUILE!

Nyt lähden pyörittämään Poloa Tonpan kanssa.

Pusuja!
-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti