keskiviikko 16. tammikuuta 2013

TERPPA


Karu totuus, onko kaikki siis halpaa ja mautonta?
Olisi suorastaan bloggauksen sääntöjen vastaista, että ensimmäinen postaus ei olisi esittelyä varten. Emme kuitenkaan ole tarpeeksi hipstereistä tällaiseen erilaisuuteen, joten päädyimme yhteistuumin ”esittelevään” postaukseen.

Ja täältä pesee sitä tykitystä.
Blogin idea lähti lähinnä lifestylestä. Lifestyle (kauhea sana) nykypäivänä kaikessa mukana, ja yhä useampi perustaa itselleen lifestyle blogin. Kuitenkin näitä lukiessamme olemme huomanneet pienen höpön asian. Lähes jokaisessa blogissa päivän asut ovat kauniita, ruuat ovat laitettu nätisti lautaselle, meikki ei ole valunut silmien alle yms. Onko se jotain lifestyleä? No siis ilmeisesti se on. Me kuitenkin päätimme tänään shoppaillessamme laskettelutakit päällä meikittä, että nyt riitti. Missä on tavallisten ihmisten tavalliset blogit, tavallisesta lifestylestä? Sellaisesta elmästä mitä jokaisella on. Voisiko sitä kutsua arjeksi? Vai voiko olla, että kaikkien arkipäivää on upeat ruuat, hienot vaatteet, täydellinen meikki jne. Hah, no ei todellakaan. Meillä kaikilla on huonoja ja epäedustavia päiviä ja ruuat näytävät lähinnä Pirkan valmisaterioilta lautasella.

Ja taiteilijaosastoon päästäänkin tästä:

Kirjoittajat ovat Himmi ja Mari, Mari ja Himmi. 18 vuotiaita abiturienttityttöjä Suomen sydämestä.  Mitään muuta emme taidakkaan jaksaa tähän kirjoittaa, on nimittäin teille paljon hauskempaa (huom jos tätä yksikään rupeaa seuraamaan XD), että selviää enemmän matkan varrella, eikä kaikkea muutenkaan kerrota heti kättelyssä.

<3333333 xooxxoxoxoxoxxoxxoxxo
Lifestyle bloggaajat, Marppa ja Himpero

3 kommenttia: