maanantai 21. tammikuuta 2013

Kroppa tehdään keittiössä!

Sanontana tuo on kyllä hyvä, mutta tällä hetkellä tekisi mieli huutaa sille "Fuck you and FUCK YOU". Tai oikeastaan se pitäisi tehdä omalle peilikuvalle..

Kuka käskee kiduttamaan itseään? No en vittu kyllä tiedä. Minä varmaan..

Aloitin siis tänään nesteenpoiston sekä tämän viikon jälkeen aloitan diettaamiseni uudelleen. Ensin hyvällä mielellä tein aamulla aerobisen treenin ajatuksissani pyöri: Hitsit kun tuntuu hyvältä. No joo, ihan vitun hyvältä se tuntuikin siihen asti, kunnes lounaan jälkeen oli nälkä. No välipala ja päivällinen onneksi sujuivat hyvin (aka itkua vääntäen nousin ruokapöydästä kun oli niin nälkä ja salille piti lähteä). Treenihän sitten menikin päin helvettiä: reidet happoili pienenkin kyykkäyksen jälkeen ja jaksaminen oli ihan nollassa. Äsken syödessäni maittavaa tonnikala-kasvis möserrystä teki mieli oikeasti itkeä.

Ei ole kivaa.

Maistan suussani ihanan tuoreen paahdetun ruisleivän maun ja päätä särkee sitä mukaa kovempaa. Kiitos itselleni kun totutin itseni säännölliseen hiilarinsaantiin.

Oikeesti. Mulla ei oo mitään muuta sanottavaa kuin: helvetin saatanan perseen dieetit.

Haluan kuitenkin antaa mahdollisuuden true lifestyleen, eli ne jotka eivät halua kuulla totuutta, lukekaa tämä: AI ETTÄ KUN OLI NIIN HITSIN IHANA TREENAA TÄNÄÄN JA OLO ON NIIN USKOMATTOMAN COOL!! JAKSOIN KYYKÄTÄ JA LIIKKUA NIIN HYVIN.<3<3 IHANAN IHANAN IHANAAAAA<3<3<3

Vittu terve vaan kaikille.

T. ON NIIN NÄLKÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti