perjantai 18. tammikuuta 2013

Ajattelinpa sitten näin kouluviikon ratoksi alkaa hupuloimaan taas pienoisia pennosiani (XD) tänään ja eksyin Marpan kanssa alennusmyynteihin. Tai siis käytiinhän me jo aijemmin tällä viikolla ja ajattelin sitten aikani kuluksi esitellä ostokseni! Jotain muutakin kyllä ostin mutta tässä nyt ehkä ne tärkeimmät..?


Vaatteet on kaikki hennesin alennuksesta (tietenkin), housut on aikalailla kirkkaamman väriset oikeasti mutta mitäpä sitä voi kuvien laadusta odottaa kun alustana on sänky, kamerana kännykkä ja valaistus vähän mitä on. Ehdoton lemppari on kyllä tuo hame! :3

Tuosta Freemanin Kiwi&Yogurt kosteuttavasta kasvojenpesuaineesta, ainakin näin ensikäyttämältä tuntui ihan kivalta, naamassa iho ei ole käytön jälkeen kuiva kuin saharan hiekka, eikä tahmaisen oloinen. Puhdisti meikit ihan kohtuullisen hyvin, en tosin ehkä kunnon sotamaalauksia alkaisi pesemään mutta arkikäyttöön oikein kiva. Näin ensikohtaamisen jälkeen voisin suositella normaalille ja kuivalle iholle. Vielä ei myöskään ole pahaa sanottavaa tuotteesta. Hintaa löytyi 150ml purkilta päätähuimaavat 4 euroa sokoksen alelaarista!

-Himmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti