torstai 17. tammikuuta 2013

Hiusprojektia

Olen vaihtelunhaluinen, erityisesti hiusteni suhteen. Päässäni on ollut isommissa tai pienemmissä osissa oikeastaan jokaista sateenkaaren väriä, osa vahingossa, osa tarkoituksella. Ihme ja kumma nyt kuitenkin punainen värin vuosipäivä alkoi jo lähestyä, ja päätin päästä siitä eroon. Minä tulen vielä pääsemään omaan väriini että värjäyskierre loppuu.

Kiersin monen monta kauppaa löytääkseni tämän jumalten värinpoiston, Colour B4. Sitä kun ennen myytiin monessakin kaupassa Jyväskylässä, ja nyt kun sitä jälleen tarvitsisi, ei sitä löydy mistään. Onneksi kuitenkin satuin saamaan lopulta käsiini 2 kappaletta niitä vahvempia paketteja ja eikun tuumasta toimeen. Ainut huono asia mitä tästä voin sanoa on se että haisee kyllä todella epämiellyttävälle, mutta kyllä sen puolituntisen kestää tuossa hajussa kun lopputulos on kuitenkin huomattavasti normaalia värinpoistoa parempi eikä hiuksetkaan mene samanlaiseksi hampuksi. Tässä siis kuvat ennen ja jälkeen!


Punanen ei tosiaan ollut ihan noin kirkas enää värjäyshetkellä kun yritin saada sitä kaikin keinoin vaalenemaan jo vähän ennen ko. käsittelyä. En vielä tarkalleen osaa sanoa kuinka tästä jatkaisin mutta mieli tekisi saada hieman vaaleammaksi ja tuo oranssius pois, ehkä jotain kivaa väriä kaveriksi. Pinkkiä.. Sinistä..? Tai sitten liukuvärjäys niin että latva on vaaleampi :) Ideoita saa tarjota mielensä mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti