tiistai 12. helmikuuta 2013

Unelmia ja pelinhoitajahommia

Huisia, mulla oli tänään työhaastattelu.. Toivottavasti meni hyvin ja saisin töitä! :)

No jos en saa, toisaalta ihan sama. Pääsinpähän kuitenkin haastatteluun ja sain kokeilla black jackkiä ja rulettia. Jälkimmäinen oli oikeasti huisin hauskaa!

Olen työmoraaliltani todella kova. Rakastan töiden tekemistä (Miksi? En tosiaan tiedä..). Välillä se uuvuttaa todella, mutta oli toiminta vapaaehtoista tai palkallista sitä näemmä on tehtävä jatkuvasti.. Ihme hiippari. :D

En ymmärrä ihmisiä jotka lusmuilevat päivät vain kotona. Ymmärrän kyllä, että on mukavaa vain olla, mutta hankala on lähteä hakemaan töitä mitättömällä työkokemuksella tai edes sillä, ettei todella tajua mitä töiden tekeminen on. Ymmärrän kyllä, että kaikki eivät jaksa pyörittää viittä eri hommaa yhtä aikaa, mutta eikö yhtä edes voisi sitten kun koulu-ura loppuu?

En myöskään käsitä tätä: "Minähän en puhelinmyyntiin enkä siivoajaksi mene. En myöskään varastolle enkä ulkotöihin. En sivaan enkä mäkkiin.. Mieluummin makaan himas. Jossain vaatekaupas ois tosi kivaa!!!!11" En ymmärrä.. Eiköhän kaikkea hommaa voi kokeilla, jos sieltä lempiduunipaikasta ei töitä irtoa. Mikään töiden teko nimittäin ei ole koskaan pois. Aina voi oppia itsestä uutta ja oppia tietenkin uusia taitoja joita voi myöhemmin soveltaa.

No, se tästä mielipiteenilmaisusta..

Tässä vielä kuva asusta, jolla lähdin haastatteluun ja kouluun.

Heipsan!

- Marrreee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti