tiistai 26. helmikuuta 2013

Huhuh

Lukuloma alkaa käydä suorastaan jo rankaksi, ei sen takia että lukeminen olisi rankkaa, vaan sen takia että tuntuu yksinäiseltä. Normaalisti kuitenkin tulee nähtyä kavereita 5 päivää viikossa, yhtäkkiä olenkin 7 päivää viikossa suurimman osan ajasta kotona. Kyllä vähemmästäkin alkaa jo seota! Olen jopa vapaaehtoisesti siivonnut huonettani ja vaihtanut tiskit koneeseen, pitäisi varmaan jo alkaa huolestua tässä vaiheessa. Onneksi kuukauden päästä on kirjoitukset ohi ja ei varmaan tarvitse kahteen kertaan edes miettiä mitä 22.3 iltana tapahtuu.

Tulipahan myös saksittua hiuksia tässä erään päivään ratoksi. "Tein itse ja säästin" toimii tässäkin tapauksessa. Viime kampaajakerrasta onkin jo yli vuosi aikaa, jos vaikka harkitsisin käyväni tukkatohtorilla ennen lakkiaisia. Ehkä, ehkä... Yritin myös eräänä kauniina iltana värjätä suoravärin tapaisella värillä hiuksiani ruskeaksi mutta nyt ne on takaisin punertavan oranssit.. Kohta lieneekin olla sitten värinpoiston aika kun ei tämä homma muuten suju. Valitettavasti en jaksanut ottaa havainnollistavaa kuvaa hiuksista mutta eipä ne kauheasti muuttuneet, pituutta lähti reippaanlaisesti pois huonojen latvojen muodossa mutta muuten tämä samanlainen reuhka edelleen on.

Ja sitten asiaan kuuluu tietenkin pakollinen kynsipäivitys!

Rakkaan Marsan tekemät geelikynnet!
Glitterhössötyskynnet viime päiviltä.






Sain villasukkaprojektini valmiiksi, josta aijemmin taisinkin kertoa ihan ensimmäisen sukan alkuvaiheessa. Jalkaterät nyt sattuivat tulemaan eri värisenä langan vähyyden takia mutta ei anneta sen häiritä. Lämpimät ainakin ovat vaikka olen kovin vähän kerinnyt näitä vielä koeajamaan. Tässä siis kuvamateriaalia, älkää hämääntykö housuttomuudesta, en jaksanut pukea sellaisia jalkaani.

Villasukkaprojekti saatu päätökseen.

-Himmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti