perjantai 8. helmikuuta 2013

Jos vaan selviän hengissä..

Huomiseen iltaan hyvä on. T. Tein tänään tekstitaitoa hiki hatussa ja pääsen lastenvahtihommista kotiin ehkä n. 00.30. Huomenna olisi edessä vielä rakennekynsien tekoa ja sitten pääsee viihtymään.

Olen ollut blogin suhteen laiskamato!!!!!!! Totaalinen lurjus. Mutta antakaa anteeksi, nyt on niin kiirettä.

Sain eilen lentoliput Amsterdamiin, muutto 31.8., aika jännä, se on loppupeleissä kuitenkin ihan lähellä. Pelottaa, etten ehdi tehdä kaikkea mitä haluan, ennen lähtöäni. Myös niin pitkä oleskelu pois suomesta pistää mietityttämään: millainen olen takaisin tullessani, ketä ihmisiä on ympärilläni sen jälkeen ja mitä teen elämälläni. Niin monta vaikeaa kysymystä ja niin paljon hommia vielä ennen, kun saan niihin vastauksen.

Nyt aijon keskittyä täysillä ylppäreihin muutosta huolimatta,että saan kesän alussa lakin päähäni (toivottavasti hyvän ylioppilastodistuksen kera)!

On kieltämättä aika tyhjä olo: lukio on oikeasti kohta ohi.

Mutta rakastin joka hetkeä!! (hehheh, aika kultaa muistot) Jos mietitte mihin yläasteen jälkeen suosittelen lukiota täysillä! Vaikka se vaikuttaa kauhealta, wanhojentanssit, ja muut (pian tulevat mahtavat penkinpainajaiset yms) korvaavat kaiken ja päähänkin saa killumaan valkoisen lakin ylioppineisuudesta. Se on oikeasti ihan arvostettava suoritus.

Lukion tekee kuitenkin ihmiset! Ja täytyy paljastaa; jos en ikinä olisi mennyt lukioon, tuskin olisin koskaan tutustunut rakkaaseen Himmiini näin läheisesti. I <3 U.

Joo olen äitynyt herkäksi 2 kahvikupin ja superväsymyksen syystä.

Ja joo tiedän, että Himmi kirjoitti tästä, mut camoon, tälläinen fiilis on varmaan joka abiturientilla.

Rakkaudella
Marppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti