sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Hiusprojektia osa 42643287

Enpä ole taaskaan hetkeen kirjoitellut mutta ei se mitään. Kyllästyin tylsän ja epäedustavan väriseen oranssiin sävyyn hiuksissani joten päätin käydä ostamassa värinpoistoja. Kuvat kertoo kaiken tarpeellisen! Tässä siis lähtötilanne.





Tässä siis ensimmäisen värinpoiston tulos, hemaisevan kaunista, tuttu värinpoistosävy siis. Päätin sitten vielä ostaa uuden värinpoiston ja laittaa sitä (siskoni avulla tietty) noihin punaisimpiin kohtiin. Samaa ainetta käytin kuin ensimmäiselläkin kerralla.




Tässä siis tämänhetkinen tilanne, nyt aika näyttää että mihin tämä väri tästä kehkeytyy kun innostun värjäyshommiin taas. Ja teille jotka kauhistelette että 2 värinpoistokäsittelyä 2 päivän aikana, hiukset eivät ole huonossa kunnossa, sillä hiukseni ovat paksut ja ennen käsittelyitä olivat todella hyvässä kunnossa. Huomaa kyllä kuinka punainen väri tarttuu hiuksiin paljon. Suoraväreillä on kuitenkin tullut läträttyä hyvinkin paljon kestovärin ohella. Eiköhän näistä vielä nätit blondit saada :) Loppukevennykseksi sitten vielä vähän päivän cooleinta lookkia! Enjoy!


Huomenna sitten täytyisi käydä raapustamassa äikän (ja lukion viimeinen) essee. Toivottavasti sattuu kohdalle hyviä aiheita, tällä hetkellä ei stressaa. :)

-Himmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti